Silmë kezelés

Silmë energetikai kezelés :

Holisztikus gyógyítói módszer, mely fénylények, angyalok segítségével a tiszta, feltétel nélküli szeretet energia csatornájává, közvetítőjévé válok kezelés során. Ez a kezelés elsősorban nem a durva fizikai testtel dolgozik, hanem az aura rétegekkel és csakra rendszerrel. Kezelés közben kristályokat, valamint Silmë gyógyító kártyákat is alkalmazok.

Alapkezelés leírása röviden:

Kezelés menete finom érintések sorozatából áll. Megtisztítom a testet, az aura rétegeket és a csakra rendszert a negatív energiáktól (érzelmi, lerakódásoktól, stressztől, traumáktól, másoktól felvett energiáktól), melyet a testünk különböző helyekre elraktároz s ez által energetikai blokkokat képez. Ezután feltöltöm a testet, csakrákat feltétel nélküli SZERETET, univerzális energiával.

 

Múlt blokkjait oldó kezelés leírása röviden:

Erre a kezelésre, 3 alapkezelésen való részvételt követően lehet jelentkezni, mivel magas energiája miatt a fokozatosság elvén működve kell felemelni az energiaszintet.

Segít az előző életekből áthozott, a magzati korban és a születés után kialakult blokkok oldásában, a tudatalattiban tárolt, hátráltató emlékek feloldásában. Segít elengedni mindazt, melyre már nincs szükségünk, miközben megtartja a múltból szerzett tudást.

Mind két kezelést követően 5 nap az energia rendeződése és beépülése. Kezelést követően nagyon sok vízfogyasztása ajánlott. A víz tisztít, átmos és segít megszabadulni az alacsony rezgésű energiáktól.