Szivárvány/ Metamorf masszázs

SZIVÁRVÁNY masszázs :

Holisztikus gyógyítói módszer, mely fénylények, angyalok segítségével a tiszta, feltétel nélküli szeretet energia csatornájává, közvetítőjévé válok kezelés során. Szivárvány masszázs elsősorban nem a durva fizikai testtel dolgozik, hanem az aura rétegekkel és csakra rendszerrel.

Alapkezelés leírása röviden:

Kezelés menete finom érintések sorozatából áll. Megtisztítom a testet, az aura rétegeket és a csakra rendszert a negatív energiáktól (érzelmi, lerakódásoktól, stressztől, traumáktól, másoktól felvett energiáktól), melyet a testünk különböző helyekre elraktároz s ez által energetikai blokkokat képez. Ezután feltöltöm a testet, csakrákat feltétel nélküli SZERETET, univerzális energiával.

 

Múlt blokkjait oldó kezelés leírása röviden:

Erre a kezelésre, 3 alapkezelésen való részvételt követően lehet jelentkezni, mivel magas energiája miatt a fokozatosság elvén működve kell felemelni az energiaszintet.

Segít az előző életekből áthozott, a magzati korban és a születés után kialakult blokkok oldásában, a tudatalattiban tárolt, hátráltató emlékek feloldásában. Segít elengedni mindazt, melyre már nincs szükségünk, miközben megtartja a múltból szerzett tudást.

Mind két kezelést követően 5 nap az energia rendeződése és beépülése. Kezelést követően nagyon sok vízfogyasztása ajánlott. A víz tisztít, átmos és segít megszabadulni az alacsony rezgésű energiáktól.

METAMORF MASSZÁZS

Maga a szó, hogy metamorfózis görög eredetű és átváltozást, átalakulást jelent. Vannak olyan helyzetek életünkben amikor keresztül kell mennünk átalakuláson vagy valamit magunkban át kell hogy alakítsunk fejlődésünk és továbblépésünk érdekében. De mik is azok a lelki blokkok és hogyan jelenhetnek meg a testünkben? Földi életünk során különböző lelki hatások érhetnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén.(traumák, sokkok, szégyen, megaláztatás, csalódás, szeretetmegvonások stb.) Sokszor nem emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban és az is lehet hogy már testi tüneteket ölt. Ezek a lelki blokkok, gátak mint ahogy a nevében is benne van gátolják az egészséges energiaáramlást, ami kihat a tudatra, a mindennapi életre akár testi problémákat is okozva.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Gyökere a talpreflexológiára vezethető vissza és ebben a tudományban Robert St. Jhon (1914-1996) mélyült el és reformálta meg 1950-es évek körül. Gyakorlott reflexológusként észrevette, hogy a végzett reflexológia eredménydiagramjai teljesen eltérőek, ezért úgy döntött, kutatásokat végez. Saját maga határozta meg a reflexpontokat és azt fedezte fel, hogy nem csak a lábak reflexpontjai, hanem külön a gerinc reflexpontjai is meghatározott területekhez kapcsolódnak. Kísérletezése során megállapította, hogy a gerinc reflexpontjainak önmagában való stimulálása ugyanolyan hatásos, mintha az egész láb reflexpontjain végzett kezelés. Megfigyelte kezeléseinek pszichológiai hatásait és kutatásai során rájött, hogy létezik egy pszichológiai térkép, amely a fizikai reflextérképen helyezkedik el.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat és a nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.